Over ons

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Onze organisatie is opgericht vanuit een coöperatieve gedachten in samenwerking met de goede doelen.

Aangezien in 1996 platformen als startpagina.nl en zoekmachines zoals Google nog niet bestonden, was er destijds behoefte aan een algemene portal waar de consument terecht kon voor informatie over Goede Doelen. Hieruit is de eerste versie van de webportal Fondsen.org ontstaan. In deze periode is ook de ondertitel ‘Alles over Goede Doelen’ ontstaan, welke nog steeds door ons met trots wordt gevoerd.

Anno 2020 bieden wij via onze website Fondsen.org consumenten en mensen uit de charitatieve sector een overzicht van het nieuws en de nieuwste vacatures uit de wereld van de Goede Doelen.

Daarnaast bieden wij via onze platformen oplossingen voor Goede Doelen op het gebied van fundraising en het werven van medewerkers en vrijwilligers.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Als u een van de onderstaande formulieren invult nemen wij graag contact met u op.

Voor alle overige vragen:

Heeft u een vraag over Fondsen.org of uw donatie via onze website aan een goed doel? Als u een van de onderstaande formulier invult nemen wij graag contact met u op.